top of page
ZevenPop Zevenbergen

Zevenpop het nieuwste culturele muziekfestival in Noord Brabant.

In de jaren ’80 was 7Pop een begrip in Zevenbergen met artiesten van naam zoals Herman Brood, Het Goede Doel en De Dijk.
 
Nu…terug van weggeweest.
Een fanatieke en enthousiaste groep vrijwilligers gaat dit muziek festival nieuw leven inblazen. ZevenPop in een vernieuwd modern jasje. Een jaarlijkse terugkeer op de Zevenbergse evenementenkalender!
 
Op zaterdag 3 juni 2023 gaat de 1e vernieuwde versie van dit alom bekende festijn plaatsvinden op het terrein van de voormalige Suikerfabriek. De voorbereidingen zijn in volle gang en samen met een heel team van vrijwilligers gaan wij er een fantastisch cultureel festival van maken. Muziekfestival ZevenPop met een vleugje pop en een toefje rock. 
 
Genoeg ruimte voor kunst, theater en andere culturele uitspattingen. Dit wil je niet missen!! Houd vanaf nu onze website en social-media kanalen in de gaten voor updates, programmering en kaartverkoop.

Wij verwelkomen je graag op het nieuwste Muziekfestival ZevenPop te Zevenbergen in de Gemeente Moerdijk in Noord Brabant.

Zet 3 juni 2023 alvast in je agenda!!!!
 

LEES MEER

Zevenpop

Hét nieuwste

culturele muziekfestival

van Zevenbergen!

CULTUUR

food

Zevenpop Nederland
Zevenpop met een toefje rock
Zevenpop het alternatieve muziek festival
Zevenpop net even anders

theater

MUZIEK

Zevenpop festival Zevenbergen
Zevenpop Festival Moerdijk
Zevenpop Festival Noord Brabant

MUSIC IS THE STRONGEST FORM OF MAGIC

Zevenpop Zevenbergen
7Pop Zevenbergen

03

JUNI

2023  ZEVENBERGEN

ZevenPop is op zoek naar jou!  Word ook vrijwilliger

7 Pop Moerdijk

HISTORIE

"De naam ZevenPop verwijst naar het beruchte festival 7-Pop wat in de jaren 80 actief was. In die tijd hebben toen een aantal mensen de koppen bij elkaar gestoken en een Pop Kollektief (PK) gevormd dat onder de verantwoording viel van het SKW.

Het bestuur/organisatie bestond uit vrijwilligers: Adrie Beljaars, Thieu Goverde, Kees Jaspers, Cees Smits en George Bruijnzeels als beroepskracht vanuit het SKW, later zijn daar nog bijgekomen als bestuursleden, Albert Roovers, Rene Broeders en Gom Kremers.

 

Naast het festival 7-pop hield dit Pop Kollektief zich ook bezig met tal van festiviteiten op muziek gebied, onder de naam PK Dakloos en PK Bodebiep. 

 

7-Pop heeft wat reuring in Zevenbergen gebracht door in de loop der jaren enkele bekende acts op het podium te brengen zoals Herman Brood, De Dijk en de Jan Akkerman Band."

bottom of page