top of page
Zevenpop Ticketbeleid

ticketbeleid

Kaartverkoop

Kaarten zijn uitsluitend digitaal te verkrijgen. Er zijn nog kaarten beschikbaar op www.zevenpop.nl

 

Toegangskaarten

Kaarten die via www.zevenpop.nl gekocht zijn, worden per mail verstuurd. Je komt het festivalterrein alleen op met een geldige kaart. Hiervoor wordt de QR code gescand vanaf geprinte of digitale versie op je mobiele telefoon

 

​Minimale leeftijd

De minimumleeftijd om ZevenPop zonder begeleiding van een volwassene te mogen bezoeken is 12 jaar. Voor jongeren/kinderen onder 16 jaar geldt het advies om onder begeleiding van een volwassene te zijn. Er is geen speciaal kinderprogramma. 

 

​Toegangskaarten kwijt

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je tickets kwijt bent, dan kan je deze voor 31 mei 2024 opnieuw aanvragen door een mail te sturen naar info@zevenpop.nl;

 

​Toegangskaarten op naam

Op de toegangskaarten staat de naam van diegene die de tickets gekocht heeft. Dit is geen enkel probleem bij het betreden van ZevenPop. Je hoeft dus niet samen met deze persoon naar binnen te komen of de naam te (laten) wijzigen;

 

Polsbandjes

Nadat het toegangskaartje gescand is, krijg je een festivalbandje van ons. Deze polsbandjes zijn persoonsgebonden en mogen dus niet overgedragen of gedeeld worden met anderen. Bij verlies van je polsbandje moet een nieuw toegangskaartje gekocht worden. Dit kan alleen zolang de voorraad strekt. 

 

Toegangspoorten

Om de doorstroom zo vlot mogelijk te laten verlopen is er één aparte toegangspoort voor VIP gasten, één aparte toegangspoort voor iedereen boven 25 jaar en twee toegangspoorten voor mensen onder 25 jaar. Legitimatie is verplicht.

Zevenpop Horeca

festivalterrein

Openingstijden

Het festivalterrein opent haar deuren om 13:00u. dus vanaf deze tijd ben je van harte welkom. Het programma zal om 14:00u beginnen en eindigt om 0:00u. De entree zal na 22:30u sluiten. Na 0:00u zal ook de bar sluiten en iedereen zal gevraagd worden om het terrein te verlaten. 

 

Locatie

Het ZevenPop festival vind plaats bij de Oude Suikerfabriek van Zevenbergen. Het adres is Blokweg 21, 4761 RA te Zevenbergen.

 

Tussentijds het festival verlaten 

Het is natuurlijk veel leuker om bij ons te blijven! Maar mocht het echt niet anders kunnen, dan het is toegestaan om tot 22:30u het festivalterrein tussentijds te verlaten en weer binnen te komen. Je mag uitsluitend weer terug naar binnen met een geldig en compleet polsbandje. Kapotte polsbandjes zijn niet geldig en om het festivalterrein dan weer op te kunnen, dient een nieuw toegangsbewijs gekocht te worden. Let op! Tot 22.30 is het nog mogelijk het festivalterrein te betreden.

 

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het festival te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er zijn géén lockers beschikbaar en er is ook géén garderobe. Geadviseerd wordt om tassen thuis te laten. Op www.zevenpop.nl staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het festival kan.

 

schoeisel

Ons festival terrein is voorzien van houtsnippers houd daarom rekening met degelijk schoeisel.

Garderobe/Kluisjes

Er zijn géén kluisjes op ZevenPop en er is ook géén garderobe.

 

Paraplus

Wij zijn van nature positief ingesteld dus een zonnebril mag je altijd meenemen, maar een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Bij slecht weer adviseren wij een regenponcho mee te nemen.

 

Foto's en filmcamera’s

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlenzen en afneembare accessoires.

​Overnachten

ZevenPop kent geen camping! Mocht je toch willen overnachten, boek dan een kamer bij onze partner Hotel De Borgh (www.hoteldeborgh.nl). 

Zevenpop praktische informatie
Zevenpop consumpties
Zevenpop parkeren
Zevenpop EHBO
ZevenPop Muziekfestival Noord Brabant

praktische informatie 

ZevenPop

Zaterdag 1 juni barst het feest los tijdens de 2e editie van het ZevenPop Festival. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 23.50 uur. Het festivalterrein is open vanaf 13.00 uur en sluit om 01.00 uur. Kom goed voorbereid naar het ZevenPop Festival! LET OP!! Je kunt alleen met PIN betalen. Lees hieronder alle praktische informatie.

colorbar2.png
Zevenpop betaling uitsluitend PIN

vervoer

Te voet

Het festivalterrein is goed aan te lopen vanuit het centrum van Zevenbergen, NS station en bushaltes aan de Prins Hendrikstraat.

 

Te fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan de fiets! Fietsen is gezond, beter voor het milieu, je hebt geen last van files en je parkeert je fiets naast het festivalterrein (parkeerterrein bij Pharmavit, Blokweg 8).

GRATIS PENDELBUS

Wist je dat er een gratis pendelbus rijdt naar het festival terrein. Deze rijdt vanaf 13.00 uur tot 01.15 uur continu naar het terrein volgens de route van buslijn 119. Hier kunt u gratis gebruik van maken, mits er voldoende plaats is.

Met de bus

Zevenbergen kent een redelijke busverbinding vanuit Breda, via Prinsenbeek naar Zevenbergen (lijn 119). Vanaf de bushalte aan het station is het 15 minuten lopen.

  • Check voor vertrek de reisplanners van Arriva op www.arriva.nl of www.9292.nl voor een actueel reisadvies

  • De laatste bus naar Breda (lijn 119) vertrekt om 22:47u vanaf station Zevenbergen. 

Met de trein 

Vanuit Dordrecht en Roosendaal is Zevenbergen goed te bereiken met de stoptrein. Vanaf het NS station Zevenbergen is het 15 minuten lopen naar het festivalterrein.

  • Check voor vertrek de reisplanners van de NS via www.ns.nl of www.9292.nl voor een actueel reisadvies

  • De laatste trein naar Dordrecht vertrekt om 00:19u, de laatste trein naar Roosendaal vertrekt om 00:40u

 

Met de auto

Vanwege de locatie van ZevenPop is er weinig parkeergelegenheid rondom het festivalterrein. Er is een beperkt aantal parkeerkaarten in de verkoop voor het parkeren aan de Campagneweg (5 minuten lopen). Deze dienen voor 31 mei 2024 aangeschaft te worden via www.zevenpop.nl

Verder verwijzen we je graag door naar de openbare parkeerplaatsen bij het NS station en parking Kasteeltuin in het centrum van Zevenbergen. 

 

Met de taxi

Stap niet met alcohol op, achter het stuur. Wees verstandig en bel een taxi. De chauffeurs van onze vervoerspartner Taxi Goverde (0168-330050) staan altijd klaar voor u. Het is wel slim om vooraf de taxi te reserveren. Tegenover de entree van ZevenPop is een taxistandplaats. 

 

Afzetten en ophalen

Tegenover de entree van ZevenPop, aan het begin van de Campagneweg is een Kiss & Ride zone. 

colorbar1.png
Zevenpop 18 NIX

horeca

Eten en drinken 

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van ZevenPop. Er is een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken op het ZevenPop terrein wat met veel liefde voor jullie wordt klaar gemaakt.

 

Muntverkoop

Al het eten en drinken wordt gekocht met horecamunten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Munten kunnen uitsluitend met pin betaald worden. Wil je niet in de rij voor de pinkassa staan, bestel dan een voucher voor horecamunten op www.zevenpop.nl en haal je munten af aan een apart, speciaal hiervoor bedoeld, afhaalpunt op het festivalterrein.

 

Horecaprijzen

Munten voor ZevenPop kosten Euro 3,20 per stuk. Dat is een mooie prijs in vergelijking met andere festivals in Nederland. Biertje, wijntje, frisje zijn 1 munt. 

 

​Retourbeleid

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. Hiertoe is besloten om fraude en eventuele duplicatie te voorkomen. Aangekochte munten zullen ook niet geldig zijn voor een volgende editie van het festival.

 

​Sigaretten / tabak

Op het terrein ZevenPop worden geen sigaretten en tabak verkocht.

 

NIX-18

Tijdens het ZevenPop festival gelden de NIX18 regels, dit betekent dat het verboden is voor jongeren onder de 18 jaar om alcoholische dranken of rookwaar te gebruiken of te kopen. Het is daarnaast verboden voor volwassen om alcoholische dranken of rookwaar te verstrekken aan jongeren onder de 18 jaar. Bij overtreding wordt de bezoeker verwijderd van het festivalterrein.

Plastic bekers en Cupclip

We werken met hard plastic bekers om hergebruik van de bekers te stimuleren. Bij binnenkomst ontvang een een CupClip met bekertoken welke je kunt gebruiken om je eerste beker gratis te ontvangen. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker kwijt bent dan betaal je d.m.v. een horecamunt voor een nieuwe. Het ZevenPop festival zet in op afvalreductie, hergebruik, recycling en energieterugwinning. Gebruik je je beker even niet dan kun je hem bevestigen aan je cupclip welke je weer kunt bevestigen aan je broek of riem.

colorbar1.png
Zevenpop mindervaliden

minder validen

Toegangskaarten

Er zijn géén aparte toegangskaarten voor mensen met een beperking. Er wordt ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan een begeleider. 

 

Toiletten

Op het festivalterrein zijn 2 mindervaliden toiletten. 

 

Begaanbaarheid terrein

ZevenPop vind plaats op oud industrieterrein. Het terrein is grotendeels voorzien van houtsnippers als ondergrond en zal redelijk begaanbaar zijn voor rolstoelgangers.

 

Mindervaliden deck 

Op ZevenPop is géén mindervaliden deck. 

 

Speciale wensen

Wij als organisatie staan open voor speciale verzoeken, mits haalbaar voor ons te realiseren. Stuur ons een mail op info@zevenpop.nl en we gaan ons best voor je doen.

colorbar2.png
bottom of page