top of page
Festival Brabant

ZevenPop is op zoek

naar jou!

De organisatie van ZevenPop bestaat volledig uit vrijwilligers. Het bestuur, de diverse werkgroepen en de festivalvrijwilliger; iedereen helpt mee op vrijwillige basis en dat maakt ZevenPop zo uniek!

Zevenpop zoekt vrijwilligers
Zevenpop is op zoek naar jou
Ondersteun Zevenpop en meld je aan als vrijwilliger
Zevenpop vrijwilliger
ZevenPop Muziekfestival Noord Brabant

Maak ZevenPop een festival om nooit te vergeten!

Het ZevenPop festival is een groot muziekfeest met een sterke eigen signatuur vanwege de unieke locatie waar het festival georganiseerd wordt: de oude Suikerfabriek van Zevenbergen. Het ZevenPop festival dient een podium te zijn voor cultureel talent en kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit het Nederlandse popzalencircuit en regionaal talent. Bezoekers komen naar het festival om te genieten van diverse soorten muziek, onder het genot van een hapje en een drankje. 

colorbar1.png
colorbar2.png

aanmelden

Bedankt voor je aanmelding.

ZevenPop neemt z.s.m. contact met je op !

Ik ben beschikbaar voor de volgende functies:
Hoeveel diensten wil je draaien op zaterdag 1 juni 2024
Op- en afbouwdagen
Bardienst
Overige functies
Zijn er allergieën/ eetwensen waar we rekening mee moeten houden?

Je bent er bijna!

Eten en bijzonderheden, misschien wel de belangrijkste zaken op dit aanmeldformulier :-).

Overige functies festivalterrein

Geef alsjeblieft bij alle vragen aan of je beschikbaar bent voor deze tijden. Je kan meerdere tijden aangeven als je geen voorkeur hebt, we houden het aantal diensten per dag aan dat je eerder op dit formulier hebt ingevuld.

functies bar

We hebben er voor gekozen om te werken met 2 diensten: een middagdienst die begint om 12:00u tot en met 19:00u en een avonddienst die begint om 18:00u en eindigt om 01:30u inclusief opruimen. Wil je een bardienst draaien? Geef dan aan welke tijden je beschikbaar bent. Bij voldoende vrijwilligers kunnen we deze twee diensten organiseren. Als er onvoldoende vrijwilligers zijn, dan kan het zijn dat we je moeten vragen een hele dag te helpen aan de bar. Houdt hier dus rekening mee.

beschikbaarheid

Op- / afbouw festivalterrein.

diensten

Geef alsjeblieft aan welke dienst(en) je wil draaien op de festivaldag. Ben je bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor op- en afbouw? Dan vul je bij de volgende vragen 0 in. 

We vragen dit, omdat veel mensen de hele dag wel beschikbaar zijn en geen voorkeur hebben voor een tijd(die vraag komt nog), maar wel maar 1 dienst willen draaien per dag. Zo hoeven we jullie dus minder lastig te vallen met moeilijke vragen en kunnen we sneller door met inroosteren.

Functies

Geef per functie alsjeblieft aan of je er wel of niet beschikbaar voor bent. Als een functie er niet bij staat, is deze niet (meer) beschikbaar.

tot slot

Zijn er verder nog bijzonderheden of heb je nog tips voor ons?

algemeen

Muziekfestival Brabant

Vereisten

Heb je tijd en interesse om ons te ondersteunen tijdens ZevenPop? Meld je dan nu aan! Dat doe je door het invulformulier volledig in te vullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Houdt wel rekening met het volgende: 

  • Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We hebben alleen iets aan mensen waar we van op aan kunnen. Als je jezelf aanmeldt dan wil je je ook inzetten en geef je niet snel op. 

  • Als we voldoende vrijwilligers hebben, werken we met 2 diensten: een middagdienst van 12:00u tot 19:00u en een avonddienst van 18:00u tot 01:30u (inclusief opruimen).

  • Voor normaal vrijwilligerswerk kennen we geen vergoeding.

  • Je krijgt altijd iets leuks. Dit kan een shirt zijn of een ander aandenken.

  • Uiteraard zijn we je eeuwig dankbaar!

bottom of page