top of page
DJ Break System
ZevenPop presenteert met trots DJ Break System
7pop presenteert met trots DJ Break System
7 pop presenteert met trots DJ Break System
Zevenpop festival presenteert met trots DJ Break System
7Pop Zevenbergen

break system

DJ

ZevenPop festival presenteert met trots Break System.

 

Bart Stanic, alias Break System. 33 jaar, DJ en komt uit Zevenbergen. Al meer dan 15 jaar is deze man te vinden achter de draaitafels. Of het nu met cd’s, een usb stick, een laptop of zelfs met vinyl aan elkaar gemixt moet worden, bij Bart moet je wezen!

Heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend in de regio door in clubs & discotheken te draaien maar ook op scholen, jongerencentra, lokale festivals en in poppodia om zijn kunsten te vertonen. Zelfs bij de mensen thuis “een plaatje draaien” schuwt hij niet. Denk daarbij o.a. aan Highstreet, Q-Nation, Ontpop festival, Bunkfest, Grandcafé Chagall, Poppodium Gebouw-T, De Fendertse Hoeve, Hollywood Music Hall, Studio 54 & Discotheek Bomax.

Afgelopen jaar heeft hij zelfs z’n eerste release te pakken gekregen bij het label Lunatik Nation genaamd “We Pose”. Echter, “zijn” muziek is moeilijk in 1 hokje te plaatsen. 

Over het algemeen zijn het hardere stijlen, maar het is gedetailleerder dan dat. Het is een mix van melodieuze Jump uit België, de ruwe Tek sounds uit Frankrijk met ook invloeden als zijnde retro meezingers en zelfs Techno & Hardstyle is deze man niet vies van ! Kortom, voor ieder wat wils die de hardere stijlen een warm hart toedraagt. “De interactie met het publiek is altijd magisch, naar een punt toe werken dat je elkaar aansterkt is de sleutel tot een sterke DJ set!”

Een muzikale reis dus waarin hij jou graag mee zal nemen ! Van 140 tot 160 BPM en alles wat er tussen zit. Zevenpop zal voor deze artiest aanvoelen als een “thuiswedstrijd”. 1 ding is dus zeker: Met trots zal hij z’n ding doen voor “zijn” Zevenbergen!

  • Facebook
  • Youtube

word vriend van zevenpop

bottom of page