top of page
Zevenpop - Bunker
ZevenPop presenteert met trots Bunker
7pop presenteert met trots Bunker
7 pop presenteert met trots Bunker
Zevenpop festival presenteert met trots Bunker
7Pop Zevenbergen

BUNKER

moderne rockband

ZevenPop festival presenteert met trots Bunker.

 

BUNKER is een moderne rockband die draait om het maken van gepassioneerde en pure muziek! Met invloeden van diverse 90's en 00's bands als Oasis, Nirvana en Arctic Monkeys creëert BUNKER een geluid dat je op het puntje van je stoel houdt! Door hun inspiraties uit voorgaande decennia te verwerken in moderne rock heeft de band een uniek maar krachtig geluid! De jonge rockband bestaat uit 5 jongens die allemaal dezelfde visie hebben: zoveel mogelijk mensen overtuigen van hun muziek!

BUNKER is de laatste tijd goed bezig. Zo won BUNKER in 2023 zowel de jury- als de publieksprijs van “De Grote Prijs Van Dordt” in Bibelot. Ook stonden ze in het voorprogramma van Wild Romance en speelden ze geweldige shows op plekken als Gebouw T, Brand Parkies, Wantijpop, Popelucht en Pinguin Radio Showcases!

Nu is het tijd voor 2024, het grote jaar voor BUNKER. Dit jaar markeert de eerste EP-release van de band genaamd "Queen Cuisine". Een selectie nummers die de rauwe energie van de band weergeeft en het opgroeien in een klein en saai stadje bespreekt. Met deze release zal BUNKER in 2024 veel optreden, om de wereld te laten zien wat ze waard zijn. BUNKER is ervan overtuigd dat de muziekindustrie dit jaar klaar is voor een flinke klap in het gezicht met een enorme muur van geluid!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube
  • Soundcloud

word vriend van zevenpop

bottom of page