top of page
ZevenPop presenteert Orange Skyline
Zevenpop presenteert met trots Orange Skyline
ZevenPop presenteert met trots Orange Skyline
7pop presenteert met trots Orange Skyline
Zevenpop festival presenteert met trots Orange Skyline
7Pop Zevenbergen

ORANGE SKYLINE

ROCK 'N ROLL

BAND

ZevenPop festival presenteert met trots Orange Skyline.

 

Orange Skyline wordt geformeerd tijdens een autoritje naar Groningen na het laatste concert van Oasis in Amsterdam. De vier piepjonge gasten op de achterbank weten genoeg. Kwestie van living the dream in plaats van dreaming your life, zoals de meeste mensen doen.

 

Nu, ruim tien jaar later is Orange Skyline een household name in de Nederlandse muziekscene.

Onlangs brachten ze hun tweede album uit, dat simpelweg “Orange Skyline” heet. JB Meijers tekende voor de productie van de plaat.

In 2022 tourde de band al twee keer door het land met de “Meet You In The Middle Tour” part I & II. Daar plakken ze nu nog een rondje aan vast, de “Spring Tour 2023”, om het album te vieren. Voorafgaand aan de tournee staat Orange Skyline in januari op het Eurosonic/Noorderslag Festival!

En wat een album is het geworden! Wat te denken van de track A Fire. Deze single van het titelloze nieuwe album was in februari 2022 het anthem tijdens de uitzendingen van de Olympische Winterspelen in Beijing bij de NOS. In een ware medailleregen was het de gedroomde meezinger die de strijdlust van band en sporters benadrukte. Het volle bandgeluid deed elk tv-toestel bijkans ontploffen. En anders radio’s in het hele land, want de song was ook nog eens de TopSong op NPO Radio 2, net zoals eerder de eerste single van het album Shine On dat al was. Ook alle andere radiozenders in het land doken op A Fire.

Ondertussen was zanger Stefan een opvallende deelnemer aan de 2022-editie van De Slimste Mens. Rockers hoeven echt niet altijd domme gasten te zijn. Hij hield het maar liefst zes uitzendingen uit in het populaire televisieprogramma. Vlak vóór de finaleweek aanbrak, sneuvelde hij. Maar hij verloor wél als winnaar.

 

Bij die shows weet het publiek altijd dat er iets gaat gebeuren. De band wil de fans iets meegeven waar ze wekenlang op kunnen teren. Van een optreden hoor je een feestje te maken. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Ze zijn geen mooi-weerbandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw.

In het voorjaar van 2024 kan je dat zelf komen aanschouwen op ZevenPop op 1 juni!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

word vriend van zevenpop

bottom of page