top of page
Van Helden Discoshow
ZevenPop presenteert met trots Van Helden Discoshow
7pop presenteert met trots Van Helden Discoshow
7 pop presenteert met trots Van Helden Discoshow
Zevenpop festival presenteert met trots Van Helden Discoshow
7Pop Zevenbergen

VAN HELDEN
DISCOSHOW

DJ DUO

ZevenPop festival presenteert met trots de Van Helden Discoshow.

 

Arjan van Helden & Pieter van der Wel gaan way back, ze kennen elkaar al sinds de lagere school in Klundert. Toch is er pas 5 jaar geleden een muzikale samenwerking ontstaan. Sinds 2019 maken ze een wekelijke radioshow in Breda. In dit programma draaien ze een mix van 80-ties, 90-ties en TOP40 muziek, afgewisseld met een aantal vaste items.

Arjan groeide op in Klundert, hij is de muziekkenner en muzikant, en staat in de studio achter de knoppen. Hij drumde jaren in de de Beatles tribute band ‘The Fabulous Wannabeatles’, ook deze band had een Zevenbergs tintje. De stamkroeg van Arjan in Zevenbergen was De Bakkerij, dit is ook niet zo gek, want hij repeteerde hier altijd met de band. Tevens was hij 6 jaar het gezicht van The Music Store in Zevenbergen. 

Pieter groeide op in Noordhoek en staat bekend om zijn rare dansjes, doet de socials en verzorgt de (lokale) gossip. Hij beweert niks te weten van muziek, maar eigenlijk durft hij niet toe te geven dat hij houdt van John Denver, Michael Bolton en andere tranentrekkers. Pieter heeft in zijn jonge jaren het meeste van zijn bieraandelen geïnvesteerd in The Winners in Zevenbergen. Wellicht kennen jullie Pieter al, hij is namelijk in 1999 één seizoen badmeester geweest in zwembad de Bosselaar. 

Arjan en Pieter hebben in hun radioshow regelmatig contact met bekende artiesten. Zo hadden ze telefoongesprekken met o.a. Davina Michelle, Gordon, Frans Bauer, Di-Rect en zelfs Bryan Adams. Enkele namen die live optraden in hun programma zijn: Hannah Mae, Sterre Koning, The Handsome Poets en Sloper! De meeste energie krijgen ze echter om samen iets leuks neer te zetten met de nodige humor. Dat zal tijdens de Silent 90’s Disco niet anders zijn. Kom jij een dansje wagen?

  • Facebook

word vriend van zevenpop

bottom of page