top of page

za 01 jun

|

Tijdelijke parkeerplaats ZevenPop

ZevenPop - fout !!!

Kom zo veel mogelijk te voet, met de fiets, taxi of het OV. Maar als het echt niet anders kan, dan zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar via ons of parkeer anders in Zevenbergen zelf

Tickets zijn niet meer beschikbaar
Terug naar ZevenPop Festival
ZevenPop - fout !!!
ZevenPop - fout !!!

Tijd en locatie

01 jun 2024, 00:01 – 23:59

Tijdelijke parkeerplaats ZevenPop, Campagneweg 38 - 4761 RM - Zevenbergen

Over het evenement

Vanwege de locatie is er slechts beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. In samenwerking met de bedrijven gevestigd aan de Campagneweg kan hier tijdelijk geparkeerd worden tussen zaterdag 1 juni, 12:00u en zondag 2 juni, 02:00u. 

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en houdt u aan de regels. Alcohol en verkeer gaan niet samen, wijs een BOB aan

Deel dit evenement

Image by Lukas Bato

hoofdsponsoren

colorbar1.png
colorbar2.png

word vriend

van zevenpop

LEEFTIJDSVOORWAARDEN

ZevenPop is voor alle leeftijden, maar er is geen speciaal kinderprogramma. 

Kinderen die op 1 juni 2024 nog geen 13 jaar zijn hebben gratis toegang tot het festival onder begeleiding van een volwassene. Kinderen moeten in het bezit zijn van geldige Kinderkaart en legitimatie is verplicht.

 

Ook jongeren tussen 13 en 18 zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn entreekaarten beschikbaar tegen sterk gereduceerd tarief. Ook hier geldt de referentiedatum van 1 juni 2024! Voor jongeren/kinderen onder de 16 jaar geldt het advies om onder begeleiding van een volwassene te zijn, moeten in het bezit zijn van geldige Jongerenkaart en legitimatie is verplicht.

 

Bij binnenkomst is legitimatie verplicht en er is een NIX-18 alchoholbeleid

bottom of page